Шеметните Милица Гладнишка и Нона...

Камен Алипиев - Кедъра „отвръща на артистичната...

Стоичков запя с Тони Димитрова и...

Христо Стоичков запя в зала 1 на НДК. На мястото, където...

Бербо - новият Кантона

отпечатай новината

05.01.2009 15:57 | Видян 3958 пъти

Бербо - новият Кантона

Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън за пореден път се изказа в защита на Димитър Бербатов и го обсипа с похвали, подчертавайки, че има шанс да се превърне в новия Ерик Кантона, информира авторитетното британско издание ''Mirror''.

Спецът заяви, че българинът разполага с нужните качества, за да се превърне в звезда – смесица от най-доброто от Уейн Рууни и легендата на тима Кантона. Напук на всички критици на капитана на българския национален отбор, шотландецът продължава да защитава нападателя, който струва на тима почти 33 милиона лири.

''Статистиката на Бербатов след мача с Мидълзбро бе невероятна. Той е изтичал повече от всички атакуващи футболисти, включително и Уейн Рууни. Изтича повече от почти всички играчи миналата седмица. Бербатов взима доста участие в играта ни, спор няма. Искаме го обаче, разбира се, сред атакуващите трима, в наказателното поле, където представлява най-голяма заплаха за противниците'', заяви Сър Алекс.

Самият Бербатов на няколко пъти заяви, че феновете на „червените дяволи” тепърва ще видят най-доброто от него. Сър Алекс пък коментира, че когато това се случи, ще бъде все едно да гледа Ерик Кантона.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !