Ето го зетя на Стоичков

Новият зет на футболната легенда Христо Стоичков е...

Родни звезди се страхуват от коклюша...

Не крийте, че не ваксинирате децата си!, призовава...

Кои са най-скъпите чалгари?

отпечатай новината

06.01.2017 09:09 | Видян 4647 пъти | Гласували 1

Кои са най-скъпите чалгари?

 Колосалната сума от 10 бона! Това е минимумът, който фолкпевицата Преслава прилапва за двучасово участие! Проверка установи, че Преси ще е най-скъпоплатената певачка през тази година. За нощ в някоя чалготека брюнетката прибира по 10 хил. лева хонорар. Частните изяви на Преслава са още по-доходоносни, изчислява в. България днес.

Сумата е повече от тази, което Преси взимаше допреди година. Тогава хонорарът на певицата за участие не превишаваше 7 бона. Чалгарката отново беше по-високо платена от колежките си, но разликата в хонорарите тогава беше много по-малка. Само за година брюнетката вече взима с три бона отгоре, а пачките на колежките й не са мръднали.

След участието на фолкзвездата в риалити формата "ВИП брадър" и имитаторското шоу "Като две капки вода" цената й скочи двойно. Дори наградата "Певица на годината", заради която си навлече гнева на десетки, не успя да я срине.

Като се има предвид, че бившата брадърка има по над пет изяви за седмица, смело може да се твърди, че Преслава е най-богатата изпълнителка в лекия жанр. За никого не е тайна, че чалгарката е и любимката на Митко Пайнера и се ползва със специални привилегии. "Богопомазаната Преси", както я наричат голяма част от колежките й, буди истинска завист с хонорарите си и свръхвниманието, което получава.

Преслава успя да надмине дори звезди като Ивана и Анелия. Певицата на народа и бившата на Коко Динев прибират "скромните" 6 бона за участие. Това е истински удар за Анелия, която за поредна година не успя да се уреди с повече въпреки новите хитови проекти.

Ивана пък е първата певица, склонила още навремето да дава по-голям процент от изкараното на шефа си. Заради нея редица пайнерки са принудени също да клекнат. Фолкаджийката Рени е една от тези, които най-много се бунтуват срещу статуквото, докато не решава да напусне компанията.

С 6 хил. лева се задоволяват и Джена, Емануела и Галена. Като нова в компанията Еми не може и да си помисли за повече. Бременните Джена и Галена пък няма да помиришат по-висок хонорар, докато не се върнат на сцената след майчинството.

продължи >>

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !