Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Марта Вачкова и Катето Евро изпитват плеймейтки

отпечатай новината

06.01.2017 09:57 | Видян 1761 пъти

Марта Вачкова и Катето Евро изпитват плеймейтки

Най-добрият кулинар в актьорската гилдия у нас - Катерина Евро, и любимата медсестра на зрителите на „Откраднат живот” Марта Вачкова ще тестват чувството за хумор и ораторското майсторство на кандидатките за Playmate of the Year 2016. Актрисите са част от журито на конкурса, който ще се проведе на 2 февруари в столичен хотел. Дали Катето ще „скастря по албански” (по думите на добрия й приятел Камен Воденичаров) участничките след като разиграят етюда си в стил „Мулен руж”.

и „Великият Гетсби”, ще разберем когато Нова тв излъчи събитието. „Журито ще има думата и това ще е половината от шоуто. Представете си тези 12 момичета как ще се оправят с фурии като Катето и Марта”, сподели с намигване за „Монитор” Любен Дилов-син, който тази година е сред организаторите на надпреварата за сексапил.

„Всяко от момичетата ще има номер, който готви индивидуално и ще бъде изненада и за нас. Имаме рускиня, дипломирана криминалистка, както и дама логопед, която непрекъснато се шегува с говорния ми дефект.

Момичетата са обикновени - в най-добрия смисъл, и не принадлежат към нито една модна агенция или ескорт. Всички са събрани по обява за кастинга”, обясни Дилов. За наградния фонд, включващ автомобил, участие в следващия сезон на „ВИП брадър” и роля в сериал, ще се борят още танцьорки, гримьорки и девойка, чието хоби е да отглежда калифорнийски червеи. Към титлата ръка протяга и Маги Бедер, моделът с най-дългите крака у нас, която има българо-ливански корени и 5-годишен син.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !