Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

носители на Оскар снимат в Подуяне

отпечатай новината

06.01.2017 10:08 | Видян 1660 пъти

носители на Оскар снимат в Подуяне

Българската следа в „Трейнспотинг 2” не се свежда само до Анжела Недялкова и шипковия мармалад, който краси таблата й за закуска, докато с Юън Макгрегър са заедно в леглото, пише Монитор. Оказва се, че в дългоочакваното продължение на филма един от декорите е столичната гара „Подуяне”. Снимките у нас са потвърдени и на страницата на филма в IMDb и са се случили в рамките на ден през лятото на 2016-та, пише ploshtadslaveykov.com. . Пред камерата е била Анжела, а зад нея – режисьорът Дани Бойл и операторът Антъни Дод Мантъл, и двамата носители на „Оскар“ за „Беднякът милионер“.

Премиерата на филма, в който Недялкова си партнира с Юън Макгрегър и Джони Лий Милър, във Великобритания е на 27 януари, а у нас – на 3 февруари.

В интервю за „Какви времена” на радио „Тангра мега рок” Анжела призна, че първата й среща с Дани Бойл е била пълен провал. Летяла до Лондон след две седмици нощни снимки на сериала на bTV, които изкарала на валериан заради първата среща с баща си. Освен преуморена и недоспала тя не знаела и текста си. Бойл обаче пожелал да й даде втори шанс заради „силното й присъствие”.

За разлика от героите в „Трейнспотинг 2” Анжела не припарва до наркотиците. „Майка ми знае, така че мога да го кажа. Пушех страшно много трева в периода, в който снимахме „Аве”, тогава бях и DJ, пусках психеделик транс, а и обркъжението ми бе такова, че съм се разминала с най-лекото от тези субстанции. Бях изчезнала на няколко пъти от каста на „Аве” и екипа взе да пита режисьора, дали е сигурен, че иска мен за главната роля. Сега не само, че не пуша, но и не пия.”, призна Недялкова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !