Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Спипаха Емануела с дрога в колата

отпечатай новината

06.01.2017 10:33 | Видян 2721 пъти

Спипаха Емануела с дрога в колата

Фолкпевицата Емануела е имала неприятен сблъсък с патрулиращи полицаи в дните между Коледа и Нова година – разкрива „Уикенд“. Инцидентът едва не завършил с арест на изпълнителката – отбелязва изданието, като се позовава на свои източници в столичното Първо РПУ.

Навръх Стефановден, 27 декември около 22,30 часа чалга изпълнителката е била задържана, а Мерцедесът й обискиран, като на предната седалка до шофьорката полицаите открили пакет с 0,8 грама кокаин. Въпреки това Емануела не е била арестувана, макар да е била заведена за обяснение в Първо районно.

„Патрулиращи полицаи са спрели колата й на бул. „Евлоги Георгиев“. Емануела е била във видимо неадекватно състояние и обяснила, че се връщала от вечеря в морки ресторант със свои приятели. Полицаите се усъмнили и предприели обиск на автомобила й, като са открили бучка кокаин, скрита в преградата на дясната предна врата“ – разказва пред изданието полицейски източник.

Емануела е била отведена в районното, тъй като категорично отказала да даде проба за алкохол и наркотици. Чалга изпълнителката е прекарала повече от 2 часа в разправия с полицаите, но така и не се стигнало до арестуването й. Източникът твърди, че със сигурност полицаите са направили протокол за обиска на колата, но не е сигурно дали е вписано откритото количество кокаин.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !