Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Андрей страда, че няма деца

отпечатай новината

06.01.2017 11:59 | Видян 2107 пъти

Андрей страда, че няма деца

13-годишна роди първото бебе за 2017-а в Сливен. Възрастта на майката предизвика масово възмущение. По темата реши да се изкаже и Андрей Арнаудов, видя toaloto. Телевизионният продуцент и водещ на „Фермата“ направи своето изявление по случая във Facebook и порица себе си и другите българи, които дълго време не се решават да имат деца:

„От няколко дни цяла България е скандализирана от това, че 13-годишна циганка е родила. Все едно се случва за първи път. Все едно от години не знаем, че това е въпрос на култура, личен избор и начин на препитание на част от малцинствата.

За мен проблемът е друг – че ние, работещите, образовани, плащащи данъци български граждани не правим деца. Вие ме познавате – аз съм Андрей Арнаудов, на 37 години, от София, телевизионен водещ и продуцент.

Проблемът на тази държава е в такива като мен. Поне от десетилетие изкарвам достатъчно пари, за да гледам деца. Поне от 5 години се чувствам емоционално зрял да имам такива. Но нямам. И не казвайте, че съм изключение. В големите градове има хиляди млади хора, които изкарват достатъчно, за да гледат деца, но съзнателно го отлагат, за да правят кариера; за да продължи купонът или по каквато и да е друга причина.

А що се отнася до 13-годишните родилки е ясно, че каквито и да е детски надбавки или помощи трябва да се дават само за граждани с образователен ценз. А за работещите – и платени данъци. При положение, че в България основното образование е задължително, тогава, за да получиш каквито и да е помощи от държавата, трябва да имаш завършен 8 клас. Не е ли логично? Такива, а и още много други казуси искаме да съберем в кампанията на ДНК „Направи го за България“, за да променим законите и средата. Така че тези като мен да започнат да правят деца.“

Андрей има един провален брак със сръбската тв водеща Даниела Янков. Имал е и връзки с модела Бориса Тютюнджиева, Надя от „Елит“, танцьорката Маргарита Будинова. Последните слухове го свързваха в отношения с баскетболистката и модел Емануела Толева.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !