Вяра: шеф на Нова, Куши или Бойко –...

Вяра Анкова, която вече повече от година след изтичането...

Джъстин Бийбър остана по татуировки

Поп идолът Джъстин Бийбър прикова вниманието на плажа в...

Андрей страда, че няма деца

отпечатай новината

06.01.2017 11:59 | Видян 760 пъти | Коментар 1

Андрей страда, че няма деца

13-годишна роди първото бебе за 2017-а в Сливен. Възрастта на майката предизвика масово възмущение. По темата реши да се изкаже и Андрей Арнаудов, видя toaloto. Телевизионният продуцент и водещ на „Фермата“ направи своето изявление по случая във Facebook и порица себе си и другите българи, които дълго време не се решават да имат деца:

„От няколко дни цяла България е скандализирана от това, че 13-годишна циганка е родила. Все едно се случва за първи път. Все едно от години не знаем, че това е въпрос на култура, личен избор и начин на препитание на част от малцинствата.

За мен проблемът е друг – че ние, работещите, образовани, плащащи данъци български граждани не правим деца. Вие ме познавате – аз съм Андрей Арнаудов, на 37 години, от София, телевизионен водещ и продуцент.

Проблемът на тази държава е в такива като мен. Поне от десетилетие изкарвам достатъчно пари, за да гледам деца. Поне от 5 години се чувствам емоционално зрял да имам такива. Но нямам. И не казвайте, че съм изключение. В големите градове има хиляди млади хора, които изкарват достатъчно, за да гледат деца, но съзнателно го отлагат, за да правят кариера; за да продължи купонът или по каквато и да е друга причина.

А що се отнася до 13-годишните родилки е ясно, че каквито и да е детски надбавки или помощи трябва да се дават само за граждани с образователен ценз. А за работещите – и платени данъци. При положение, че в България основното образование е задължително, тогава, за да получиш каквито и да е помощи от държавата, трябва да имаш завършен 8 клас. Не е ли логично? Такива, а и още много други казуси искаме да съберем в кампанията на ДНК „Направи го за България“, за да променим законите и средата. Така че тези като мен да започнат да правят деца.“

Андрей има един провален брак със сръбската тв водеща Даниела Янков. Имал е и връзки с модела Бориса Тютюнджиева, Надя от „Елит“, танцьорката Маргарита Будинова. Последните слухове го свързваха в отношения с баскетболистката и модел Емануела Толева.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com
01
петрова 06.01.2017 16:26ч.

Вярвате ли му на този?Главата му е само пари..И сега е подигравка с бездетните семйства той да организира проекта за донори на сперма у нас.Махнете го!Звучи цинично!