Златка Райкова: Готова съм да стана...

Златка Райкова получи годежен пръстен в телевизионния...

Бербо пуска своя марка бельо

Димитър Бербатов пуска собствена марка спортни артикули....

Набиха депутатка от ДПС заради секс с колега

отпечатай новината

09.01.2017 14:16 | Видян 5438 пъти | Гласували 1

Набиха депутатка от ДПС заради секс с колега

Чутовен панаир, пред който бледнеят даже най-мелодраматичните сцени от турска сапунка, се е разиграл на новогодишния банкет на ДПС-Момчилград в тузарския ски - ски комплекс "Маказа", пише Таблоид". Тържеството, състояло се на 20-ти декември 2016 г., е било помрачено и окървавено от женски бой, предизвикан от ревнивата съпруга на областния лидер на ДПС в Момчилград и депутат Ердинч Хайрула.

Пред втрещените погледи на мнозина г-жа Хайрула ударила звучна плесница на депутатката Салиха Емин, която тъкмо заемала мястото си на празничната софра и с грозни думи я подканила да си тръгне я подканила незабавно да си тръгне и да не позори празненството наДПС с присъствието си.

Разплакана Салиха си тръгнала тичешком, последвана от паникьосания Ердинч Хайрула. Вбесената съпруга на Ердинч обаче хукнала след двамата депутати и спипала съперницата Салиха на паркинга, докато се качва в мерцедеса си по утешителните думи на ошашавения домакин.

Последвал епичен бой, който е труден за описване, поради противоречивите показания, събрани от присъствалите сеирджии. Всичко обаче са категорични в едно - съпругата на Ердинч се оттеглила от полесражението едва след като успяла да залови за косата Салиха и с хватка като от кеча да я метне в една от много локви пред паркинга на комплекса.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !