Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

И Деси Стоянова заседна

отпечатай новината

09.01.2017 17:14 | Видян 2714 пъти

И Деси Стоянова заседна

Мразовитото време, което приклещи в капана си стотици шофьори по родните пътища, не пропусна да затрудни и звездата на Би Ти Ви Деси Стоянова, пише ПИК.

Водещата на „Преди обед“ сама сподели тегобите си, като призна, че изпитва големи трудности да шофира по заледените столични улици, докато стигне до телевизията.

„Имам чисто нови зимни гуми, но не мога да ви опиша как се пързалям по малките улички в квартала. Изобщо не е разчистено и направените коловизи от други автомобили просто замръзват. Става пързалка“, сподели в ефира на предаването чаровната журналистика.

Сред колегите си Деси Стоянова е известна с изключителната си точност и стриктно спазване на правилата, затова не е изненада, че водещата е оборудвала колата си с всичко задължително за зимни условия. Затова и с право може да негодува срещу непочистените улички в квартала й.

Освен, че е майка на момчета близнаци, екранната партньорка на Сашо Кадиев е взела и шофирането в свои ръце, отменяйки по-често мъжа си в тази дейност. Има стаж зад волана вече 12 години и признава, че най-много я тормози не самото шофиране, а мъчителното паркиране из тесните столични пресечки.

Иначе Деси е категорична, че колата е удобство, което спестява нервите и времето, което се губи в чакане по спирките на градския транспорт. Освен това с автомобила може да замине когато и където пожелае заедно със семейството си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !