Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Голямата любов на Слави се провалила...

Голямата любов на Слави Трифонов – красивата Магдалена...

Никол Кидман се моли за бебе на 49

отпечатай новината

09.01.2017 17:34 | Видян 2087 пъти

Никол Кидман се моли за бебе на 49

Никол Кидман наскоро призна, че е много щастлива жена, тъй като има невероятен съпруг в лицето на музиканта Кийт Ърбън и голямо семейство. Актрисата е майка на 4 деца – осиновените по време на брака ѝ с Том Круз Изабела (25) и Конър (21) и 8-годишната Съндей и 6-годишната Фейт от настоящата ѝ законна половинка. Хубавицата обаче сподели, че се надява отново да стане майка и то тази година.

„Все още си фантазирам и се надявам, че нещо може да се случи тази година и с Кийт да имаме още бебета. Баба ми е родила майка ми на 49 и аз бих била безкрайно щастлива, ако ми се случи. Децата са радостта на живота ми“, разкри звездата пред сп. Event.

Неотдавна се мълвеше, че Никол е в лоши отношения с осиновените си син и дъщеря, защото не споделяла тяхната сциентоложка вяра. Кидман твърди, че причината е друга – възрастта им.

„Те все още са част от живота и сърцето ми, но вече са пораснали и имат собствен живот. Сред всичко, което съм преживяла, майчинството е най-вълнуващото нещо, което ме промени и ме направи по-добра.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !