Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Какви пари е харчила Цвети в Дубай и защо си показва белезите?

отпечатай новината

10.01.2017 16:01 | Видян 4649 пъти

Какви пари е харчила Цвети в Дубай и защо си показва белезите?

Напоследък част от феновете на шампионката Цветелина Стоянова я упрекваха за поддържането на имидж "лошо момиче". Гимнастичката вече обясни, че няма намерение да се променя, за да се хареса на някого и в първият момент успя да заблуди, че наистина от скромното момиче, което познавахме от състезанията не е останала и следа.

"Златното момиче " разтопи сърцата отново. Тя потвърди предположенията, че опитите да се преструва, че не й пука са само защитна реакция, за да продължи напред. Гимнастичката директно затвори устата на критиците защо не прикрива белезите си като качи снимка само на белега на гърба си и написа трогателното:

"Всичко, което загубваме, дори това, което изчезва завинаги, оставя следи, които никога не могат да бъдат заличени." Цветелина ясно подчертава, че няма смисъл да крие белезите си и дори да променя имиджа си, няма да заличи спомена за случилото се, но се опитва да продължи напред.

Написаното предизвика много одобрителни коментари, като почитателите й я приканват да не се връща назад и изпращат подкрепата си.

Един от феновете обаче пожела да отговори директно на написано срещу Стоянова:

"Пиша това пояснение, защото съм фен на Цвети и ме боли и моля да бъде публикувано, явно медиите няма да й дадат възможност да се защити и да обясни нещата, които й се случват напоследък, а много хора като мен следим кариерата й отдавна и се ядосваме на нападките. Някои хора я обвиниха,че е отишла в Дубай с "държавни пари", след като разбраха,че държавата ще поеме част от лечението й.

продължи >>

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !