Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Елена Петрова крие таен любовник

отпечатай новината

12.01.2017 11:49 | Видян 2444 пъти

Елена Петрова крие таен любовник

Нова година - нов късмет и нов мъж за Елена Петрова, пише ПИК. След развода с гръцкия олигарх Аристотелис Фотилас актрисата от "Стъклен дом" премина в режим на трескаво издирване на достоен негов заместник и по всичко личи, че май вече го е открила. С нов мистериозен любовник красавицата е посрещнала 2017 година в Гърция с идеята да не бъде разконспирирана, но за нейно разочарование "Ретро" има агенти дори отвъд Калотина.

41-годишнита актриса и новото й гадже са пристигнали в Солун в последните дни на миналата година и са се настанили в местен хотел. Изборът им за място, на което да се усамотят и да посрещнат празниците, обаче не е бил никак подходящ, тъй като дестинацията е особено предпочитана от българите и тази година по традиция много наши сънародници изпратиха старата година във втория по големина град в Гърция.

В петък, 30 декември, Елена и придружителят й се впуснали в новогодишен шопинг в "Космос" - огромен мол с множество магазини, кафенета, ресторантчета и голям киноцентър. Приятелят на актрисата бил с леко дълга коса, на видима възраст около 45 години. Двойката пристигнала в мола с автомобил с българска регистрация в цвят капучино, като зад волана бил тайнственият мъж. От паркинга той и Елена влезли в търговския център, а актрисата "цъфтяла" от щастие до новия си ухажор.

Последната известна връзка на къдрокосата чаровница бе с един от режисьорите на "Стъклен дом" - Мартин Макариев. Техни папарашки снимки всъщност подписаха присъдата й да остане самотна майка, като след изваждането им на показ елинът Фотилас взе окончателно решение да разтрогне брака си с палавницата. Макариев не се оказа способен да издържа Елена и близнаците й и очаквано връзката им бързо приключи, а в момента той е сгоден за колежката на Петрова - Луиза Григорова.

Петрова е от ВИП дамите, които се стремят да не излагат личния си живот на показ, затова и този път се е опитала да скрие новата си връзка, бягайки в Солун. "Елена все към Гърция я тегли", коментират в артсредите. Звездата категорично избягва да коментира подробности около това кой е сега дългокосият мъж до нея и колко са сериозни нещата помежду им.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !