Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Джордж Р.Р. Мартин роговори за следващата книга от "Игра на тронове"

отпечатай новината

12.01.2017 12:27 | Видян 1564 пъти

Джордж Р.Р. Мартин роговори за следващата книга от

Ако има нещо по-изнервящо от чакането на нов сезон на Game of Thrones (Игра на тронове), то това е чакането на следващата книга от поредицата, на която е базиран сериалът - A Song of Ice and Fire (Песен за огън и лед), пише avtora.com. След като петата част от поредицата "Танц с дракони" излезе през 2012 г., феновете вече нямат търпение да прочетат нейният наследник, но това така и не става, защото авторът Джордж Р.Р. Мартин все още не е готов с нея.

В ново интервю обаче, той намеква, че вероятно 2017 е годината с главно Г. "Не е готова още, но имам напредък. Не толкова, колкото се надявах миналата година, че по това време вече ще е готова.", споделя Джордж в блога си в отговор на въпросите на читател.

Той допълва, че официални изявления от този тип всъщност нямат никакво значение, тъй като книгата ще бъде написана, когато е написана. "Мисля, че ще излезе тази година. (Но хей, мислех същото нещо и миналата година)."

И така, чакането продължава. Изглежда все пак ще видим седми сезон на Game of Thrones преди дебюта на The Winds of Winter, тъй като сериалът ще се завърне по телевизионните екрани през лятото. Но кой знае, може съдбата да си направи приятна шега с всички фенове.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !