Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Сашо Кадиев се подигра жестоко със Стаси Кара

отпечатай новината

12.01.2017 13:04 | Видян 3176 пъти

Сашо Кадиев се подигра жестоко със Стаси Кара

Нечовешка гавра от ефира на Би Ти Ви втрещи зрителите на иначе сладникавия сутрешен блок „Преди обед“. Имиджът на предаването беше тотално зацапан не от кого да е, а от Сашо Кадиев, славещ се като един от най-големите връзкари в родната телевизия, пише ПИК. Този път обаче, хуморът на наследника на Катето Евро прекрачи границите и той си позволи унизителна подигравка към колежката си от „Като на кино“ Стаси Кара.

Двамата започнаха детинска игра, в която трябва да изпитат нервите си, разменяйки си обиди. Кадиев обаче прекали и директно изстреля въпроса: Ти понеже си омъжена за турчин, пробвахте ли на другото място или ви е рано за деца? Абсурдното питане буквално втрещи Кара, която положи неимоверни усилия, за да сдържи сълзите от обидата. Стаси погледна към тавана и преглътна, но все пак запази мъжко спокойствие и не отвърна на просташкия въпрос.

Не по-малко шокирана от наглостта на екранния си партньор беше Деси Стоянова. Чаровната водеща хвърли убийствен поглед към колегата си, който изобщо не се усети какво е направил. Според запознати с кухнята на предаването, след края на злополучния брой, Кадиев десет минути се извинявал на Стаси за изцепката си, а тя приела от възпитание думите му. От тогава обаче Кара не понася маминото синче и предпочита да общува с Деси Стоянова.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !