Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Емануела е певица на годината

отпечатай новината

12.01.2017 13:17 | Видян 4863 пъти

Емануела е певица на годината

Ветеранките в "Пайнер" са изпаднали в истерия, заради реалната възмощност дебютантка във фирмата да бъде коронясана за "Певица на годината", пише ПИК. Става въпрос за Емануела, която избяга от "Ара" и се вклини при Митко Пайнера преди година и половина.

Вчера от "Пайнер" отвориха гласуването в сайта на телевизия "Планета", където меломаните могат да дават своя вот в следните категории: "Албум на 2016", "Фолклорен албум", "Видеоклип", "Баладичен хит", "Дуетна песен", "Песен на 2016", "Най-прогресиращ изпълнител", "Фолклорен изпълнител/Фолклорна формация", "Певец на годината", "Певица на годината" и "Музикален идол".

Тази година гласуването ще протече по малко по-различен регламент и ще премине през два етапа на публично гласуване. Първият етап е "Официалната селекция", в която от представените за гласуване имена и заглавия, зрителите трябва да определят своите 3 фаворита. Вторият етап е "Финалното гласуване", в което от 6 предложения, зрителите ще изберат само 1 фаворит, според тях заслужаващ да бъде Номер 1 в съответната категория. Освен всичко друго, тази година за пръв път гласуването е и напълно прозрачно и феновете могат да следат временните резултати.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !