Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Мърляво правене на пари: Кралското...

Меган Маркъл предизвиква „крясъци“ от Двореца заради...

Марион Котияр се класира за Златна малинка

отпечатай новината

12.01.2017 13:31 | Видян 2443 пъти

Марион Котияр се класира за Златна малинка

Френската актриса Марион Котияр влезе в разширения списък с номинираните за предстоящите антинагради „Златна малинка”, пише Монитор. Звездата влезе в предните редици на международния боксофис с два филма през отминалата година - „Сюзени”, в който си партнираше с Брад Пит, и „Орденът на асасините”.Котияр е носителка на множество награди като БАФТА, „Златен глобус”, „Оскар” и т.н., но класата й не успя да спаси лентите от клиширани сюжети и екшън маскаради. Не е изненадващо, че в листа с вероятните номинации за най-лош филм попада и „Орденът на асасините”, а сред най-зле представилите се актьори е посочена и бившата половинка на Анджелина Джоли.

Сред изненадващите имена в обявения разширен списък е и това на Робърт Де Ниро, който свали мерника си за роля в комедийната каша „Ох, на дядо”. За най-лош актьор в поддържаща роля е спряган и култовият Джефри Ръш, който се намъкна в робата на бог Ра в „Боговете на Египет”. Същата продукция фигурира и в категорията за най-лош филм, както и за най-несполучлива комбинация, където се цитира появяващия се и изчезващ акцент на Джерард Бътлър. Никълъс Кейдж също е застрашен от „отличие” на фондацията „Златна малинка” за ролята си на професор в биографичния проект „Сноудън”.

В листа с евентуални претенденти заслужено намират място лентите „Отряд самоубийци”, „Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта”, „Зулендър 2” и др.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !