Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Дъщерята на Джако: бял няма да играе татко

отпечатай новината

13.01.2017 16:13 | Видян 2326 пъти

Дъщерята на Джако: бял няма да играе татко

Дъщерята на покойния Майкъл Джаксън, Парис е твърдо против бял актьор да влезе в ролята на легендарния певец в новия сериал Urban Myths, пише Монитор. Скандалът се разрази за първи път миналата година, когато беше обявено, че лунната стъпка на малкия екран ще практикува Джоузеф Файнс ("Влюбеният Шекспир", "Елизабет"). Острата реакция на Парис тази седмица провокираха снимки, публикувани от екипа на продукцията.

„Така дълбоко обидена съм, както и много други хора, сигурна съм. Честно казано от това ми се повръща. Ядосвам се, като гледам как умишлено са оскърбили не само баща ми, но и кръстницата ми Лиз”, написа в Туитър звездната щерка.

Недоволни са и феновете на Джако, които организираха петиция за бойкот на сериала, която е подписана от над 20 000 души.

Майкъл Джексън имаше витилиго, което причинява петна на кожата. За да намали този ефект, с годините много изсветли кожата си. Urban Myths се състои от апокрифни истории, които са се случвали в Холивуд и света на знаменитостите. Един от филмите е за пътуване, което Кралят на попа предприема непосредствено след атаките на 11 септември 2001 г. с Марлон Брандо (Брайън Кокс) и Елизабет Тейлър (кръстницата на Парис, изиграна от Стокард Чанинг).

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !