Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Топ 10 на най-секси майките в България

отпечатай новината

16.01.2017 11:59 | Видян 3824 пъти

Топ 10 на най-секси майките в България

Топ 10 на най-секси майките в България изготви предаването „Мармалад“, но само от звезди. На първото място се нареди Таня Илиева, която роди преди два месеца от Руши Виденлиев, а на последно е Ирена Милянкова. Ценителите са шокирани от този избор, но са много по-разгневени от факта, че синеоката богиня Диляна Попова изобщо не присъства в този ТОП 10, дори и на по-задните места.

Непосредствено преди бившата половинка на Чолата – Ирена Милянкова, в класацията е Черната Златка. Според рапъра Дий, един от коментаторите в шоуто, плеймейтката е истински МИЛФ-американски термин за секси майка. Освен Дий сред коментаторите бяха Гери Дончева, Ася Капчикова и стилистът Добромир Киряков.

Самата Златка написа на стената си във фейсбук, че не напира за тази титла. На осмо място е Лора Караджова, на седмо е Ромина Андонова, на шесто Вики от Мастило, Топ 5 се завършва от Радина, която според коментаторите е секс мечтата на хиляди. Веднага след нея идва фолк певицата Емилия. На трето място е Славена Вътова. Втора се нареди Яна на Петко Димитров.

Около първенеца Таня Илиева няма „излишен медиен шум“, казват от шоуто. До такава степен, че в началото хората се питаха „Коя е Таня Илиева“? Чак когато показаха нейна снимка с Руши се сетиха, пише България днес.

Вижте Топ 10 на най-секси майките в България в нашата Галерия!

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !