Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Шерлок и Уотсън врагове в реалния живот

отпечатай новината

17.01.2017 12:44 | Видян 796 пъти

Шерлок и Уотсън врагове в реалния живот

С невиждано нисък рейтинг приключи 4-тият сезон на хитовото шоу на "БиБиСи" "Шерлок". Близо 6 млн. зрители са гледали епизод 3 - "Финалният проблем", като за сравнение, над 8 млн. са се включили за премиерата на сезона на 1-ви януари тази година, предаде "Дейли Мейл". Според в. "Сън", актьорското дуо Бенедикт Къмбърбач и Мартин Фрийман нямат особено голямо желание да се превъплътят в ролите на Шерлок Холмс и д-р Джон Уотсън.

Според близки източници, двамата почти не си говорят извън снимките. "И двамата са професионалисти и са изключително мили един с друг, но я няма тази топлина между тях, която очакваш да видиш след 6 години съвместна работа. И двамата нямат особено голямо желание да се върнат за сезон 5", предава "24 часа".

 Последният епизод на шоуто остави феновете както в екстаз, така и в почуда. "Хората ме питат дали е хубаво да се предизвикват зрителите. Естествено, че е! Кой не иска да предостави малко предизвикателство? След специалния коледен епизод, някой каза, че хората не могат да следват сюжета, защото е прекалено труден. Купете си детска книжка с твърди корици, щом не искате предизвикателство. Правим шоуто каквото го искаме. Не оставяме феновете да ни притискат", сподели сценаристът на "Шерлок" Марк Гейтис, който също играе и Майкрофт, брат на детектива.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !