Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Илиян избяга на Бали

отпечатай новината

18.01.2017 10:29 | Видян 1948 пъти | Гласували 1

Илиян избяга на Бали

Зимата е в разгара си и повечето от нас са изкушени от зимните спортове, но противно на очакванията Илиян Тупалката избра за ваканционна дестинация Бали.

Певецът неведнъж е споменавал, че е оставил сърцето си на тропическия остров, разположен в сърцето на Индонезийския архипелаг. Не е чудно, че това райско място е спечелило и Илиян с богатата си история, култура и изкуства - танци, скулптура и живопис, красивите плажове, природа и тропическия климат.

Изпълнителят избра Острова на хилядата храма, за да се зареди с положителни емоции и творчески идеи за нови песни. Илиян побърза да сподели интересни фотоси от своята ваканция в официалната си страница във "Фейсбук" и да подари на своите почитатели лятно настроение в разгара на зимата.

От фотосесията обаче отсъства Камелия - съпругата на певеца. Както е известно Тупалката и танцьорката се разделиха, но наскоро се появи слух, че са се събрали, след като си пуснаха общи снимки от рождения ден на сина им Ицо. Компания на певеца на Бали правят няколко непознати дами, пише пик.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !