Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Ето го сина на Златка Димитрова

отпечатай новината

18.01.2017 10:41 | Видян 2400 пъти

Ето го сина на Златка Димитрова

 Три месеца след раждането на сина си Миро Златка Димитрова се осмели да го покаже в цялата му прелест във Фейсбук. Плеймейтката и бебокът позираха с тоалети в синхрон, залагайки на райе – тя в червено, а момченцето - в боди с тъмносиньо, пише "Монитор". От суеверие Златка избягваше да говори до последно за втората бременност заради спонтанния аборт, който преживя преди две години. Тогава тя публикуваше в социалните мрежи всеки етап от трансформацията на тялото си и режима си на хранене, но в седмия месец внезапно загуби плода.

Димитрова имаше намерение да запише с камера втората си разходка до родилното, но не получи разрешение от докторите, а и не беше сигурна дали таткото – приятелят й Мирослав, ще издържи на гледката. Черната Златка се грижи почти сама за детето в къщата им в Банкя, защото родителите й са в Бургас, а със свекърва си от Луковит тя е в люта война. Освен с хармонично майчинство бургазлийката може да се похвали и с изключително добра форма. Тя отделя по час за кардиотренировки всяка нощ в домашния си минифитнес и преди седмица кантарът й показал минус 18 кг.

„Върнах си теглото, сега предстои най-трудното“, констатира моделът и подсказа на отчаяните майки, че подсилва ефекта от спорта с безсъние, ограничения в храната и много вода. Докато някои се възхищаваха на волята й, в социалната мрежа се намериха и такива, които я порицаха за това, че не кърми. Появиха се и недоброжелатели, които я набедиха за небрежен родител, тъй като пренебрегвала бебето, за да вае коремни плочки. „Това е смешно, което пишете! Времето ми е заето изцяло с детето. Това, че намирам час за тренировка у нас е лично моя работа! А че имам жена, за да съм пълноценна през целия ден за детето си, е нещо доста важно! Когато си в дома ми и видиш, тогава прави изводи“, посече хейтърите Димитрова.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !