Музикалната сезнация Свет Радославов...

Светлин Радославов- Свет е определян от медиите като...

Ева Веселинова в Италия на рождения...

Чаровната ко-водеща на "На кафе" Ева Веселинова...

Ема Уотсън е отказала да изиграе Пепеляшка

отпечатай новината

18.01.2017 13:24 | Видян 807 пъти

Ема Уотсън е отказала да изиграе Пепеляшка

Трейлърите и плакатите, които ни подгряват за предстоящата премиера на „Красавицата и Звяра“ доказват, че Ема Уотсън е перфектната Бел. Оказва се, че преди години, актрисата е била поканена да изиграе една много по-различна Дисни героиня.

Уотсън е имала шанс да изиграе Пепеляшка в игралната адаптация на режисьорът Кенет Брана, но тя отказала ролята, защото не е смятала точно тази Дисни принцеса за достатъчно добър модел за подражание.

„Не знаех, че ще снимат адаптация на „Красавицата и Звяра“, когато отказах участие в проекта – каза Ема пред списание Total Film – Но когато ми предложиха Бел, почувствах, че нейният характер прилича на моя много повече, отколкото този на Пепеляшка. Бел е любопитна, състрадателна и непредубедена. А това е модел за подражание, който наистина бих искала да пресъздам, ако ми се даде шанс“. Макар че Ема е била притеснена как точно ще изиграе Бел, тя е работила в близко сътрудничество с режисьора на филма Бил Кондън, оформяйки образа й на жена с „будещо възхита неподчинение“.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !