Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Кобрата иска мач в София през април

отпечатай новината

18.01.2017 15:46 | Видян 1302 пъти

Кобрата иска мач в София през април

Кубрат Пулев изяви желание да се боксира отново в България. Това не е единственият път, в който ще играя у нас. Водим преговори и вероятно още следващия или по-следващия ми мач отново ще бъде на родна земя. Всичко е въпрос на преговори, интереси и много пари. Но през месец април е напълно възможно да се случи такъв мач за мен в София, сподели най-добрият български боксьор.
 Претендентът за световната титла по бокс в тежка категория на IBF Кубрат Пулев бе избран за Спортист на месеца в традиционната анкета на пресклуб България
"Благодаря за поредната награда. Аз уважавам и оценявам малките жестове и винаги ще е така Пожелавам си да бъде успешна новата година и здраве, разбира се", заяви Пулев.

„Все по-големи и по-трудни са крачките към световната титла. Мисля, че имам още 1-2 стъпки до бой за световната титла. От мен ще дам каквото трябва, но в крайна сметка Господ решава. Но аз ще направя всичко възможно да направя един такъв бой, в който ще се стремя към победата. За мен е без значение срещу кого ще се изправя - аз съм състезател, обичам предизвикателствата. Това ме прави жив и щастлив. Никой от топ 10 не е за подценяване, това все пак е бокс”, добави Кобрата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !