Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Емануела се прави на артистка

отпечатай новината

06.01.2009 16:39 | Видян 17803 пъти | Гласували 2

Емануела се прави на артистка

Една от най-актуалните попфолк изпълнителки Емануела участва в сериала „Къде е батко?”, излъчен за пръв път вчера в „Шоуто на Слави”.

Красивата дама влиза в ролята на камериерката Бубето, която има желание да стане фолк певица.

В компанията на утвърдените актьори Краси Радков, Виктор Калев, Николай Урумов, Нона Йотова и Мариан Бачев новаторката в тази професия Емануела показа завидни актьорски умения и отлично се превъплъти в ролята си.

За пръв път попфолк певица в България се захваща с подобно начинание, но Емануела споделя, че „сериалът е едно предизвикателство за нея и много се е забавлявала по време на снимките”. 

Продуцентите на „Къде е батко?” избират Емануела за ролята на Бубето, впечатлени от непринуденото й поведение пред камерата, неподправеното й и артистично държание.

Ролята на Емануела е доста комична, освен че камериерката Бубето мечтае за звездна попфолк кариера, тя е влюбена и в главния герой- Станислав Христов Христосков. За да убеди господин Продуцента в певческите си умения, Бубето дори запява песента „Катастрофа".

„Във всеки мой клип се опитвам да се превъплътя в определен образ, но ролята в сериала беше най-сложната ми задача до сега”, разказва Емануела.

"Поне засега нямам амбиции в киното или театъра, но знае ли човек какво го очаква", добавя още с усмивка певицата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !