Любимката на шеф Ангелов си тръгна от...

Любимката на шеф Виктор Ангелов - Симона, по-известна...

Съдебен спор върна Нана Гладуиш в...

Уникалният за българския телевизионен ефир формат...

Бащата на Чочо Попйорданов избяга в Пловдив

отпечатай новината

19.01.2017 09:59 | Видян 1827 пъти

Бащата на Чочо Попйорданов избяга в Пловдив

 Бащата на Чочо Попйорданов - Иван, се е изнесъл да живее в Пловдив с новата си жена Диана Андреева, която е с 42 години по-млада от него, пише "Телеграф". Откакто 78-годишният бивш директор на Киноцентъра и на БНТ обяви връзката си с 36-годишната шефка на Обсерваторията по икономика на културата Диана Андреева, гилдията се раздели на две.
Старите пуритани остро го критикуват за любовната му афера и не пропускат да го одумват, щом разберат още някоя подробност около битието на двойката. Сред хората, които не одобряват връзката му, е собствената му снаха Даниела Мирчева, казват от обкръжението им. Вдовицата на сина му никак не харесвала новата му страст, но културата и възпитанието й пречели да му го каже директно в лицето, но с действията си показвала какво мисли по въпроса.

"Не е моя работа да давам каквито и да било оценки на личния му живот. Свекър ми сам ще си го коментира, когато пожелае", така бившата служителка на "Метрострой" отбива въпросите на приятелите си по темата, но от тона й ставало ясно, че хич не е очарована. Иван поискал да се преместят в Пловдив, защото хем е близо, хем е пълно със стари приятели от творческата бохема на стария град.

Сред малцината, които искрено се радват, че след тежките удари, които му нанесе съдбата - да изгуби един след друг съпругата си след повече от 50 години брак, а малко след това и единствения си син, Иван попйорданове намерил отново щастието, е Деси Тенекеджиева.

"Да си жив и здрав! Имаш нужда да си щастлив :) Чудесна жена! Прекрасни мигове заедно ви желая!", написа му във фейсбук актрисата, която също като млада загуби съпруга си Стоян Камбарев.

Диригентът Пламен Джуров, операторът и бивш шеф на Съюза на филмовите дейци Христо Тотев, режисьорът Росен Елезов се обявиха публично в негова подкрепа.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !