Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Митко Пайнера разкри грандиозна измама

отпечатай новината

19.01.2017 10:27 | Видян 4853 пъти | Гласували 2

Митко Пайнера разкри грандиозна измама

Собственикът на "Пайнер" Митко Димитров разкри грандиозна измама и за пръв път в историята на поп фолка призна за такава, като се наложи дори да анулира резултатите за годишните награди, които по традиция се раздават през февруари.

Преди седмица от "Пайнер" пуснаха онлайн гласуване в сайта на телевизия "Планета". Чрез него трябваше феновете да определят новите носители на годишните награди във фолк средите.
В първите дни на гласуването сериозно дръпна в няколко категории дебютантката в "Пайнер" Емануела - в "Дуетна песен" за дуета й с Константин "Не ме заслужаваш", в "Най-прогресиращ изпълнител" в най-важната категория "Певица №1". Буквално за денонощие обаче резултатите бяха обърнати в полза на Галена. Припомняме, че миналата година годишните награди приключиха с грандиозен скандал, статуетката за "Певица на годината" отиде при Преслава, вместо при колежката й, която имаше по-успешни проекти и заслуги да бъде №1.

След разкритите машинации и по нареждане на Митко Пайнера, гласуването бе свалено от сайта, като резултатите ще бъдат анулирани, научи пик. Хората на Пайнера обясниха защо:

"За жалост от няколко дни експерти на телевизия "Планета", както и наблюдателни зрители алармираха за нелогични промени във временните резултати при някои от позициите в отделните категории. Всичко това накара ръководството да не приеме резултатите за правдиви и да прекрати "Изборът на зрителите - 2016". Чрез компютърна манипулация, граничеща с измама, някои от гласуващите се опитаха да пренаредят истинския вот на зрителите, а правото на телевизия "Планета" е да не приеме за реален този вот".

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !