Цветна кинопрограма с Bulgaria ON AIR...

С много разнообразие, цвят и емоции ще бъде наситена...

Ал Бано предизвика истински фурор в...

Вчера „Като две капки вода“ предложи специално шоу на...

Проститутка обрала Калин Терзийски в Германия

отпечатай новината

19.01.2017 10:53 | Видян 2106 пъти

Проститутка обрала Калин Терзийски в Германия

Терзийски разказва, че след приключването на "Фермата" е пътувал до Германия и Швейцария. Запознах се с Елен Колева и се пропих след 7-годишно въздържание. Разбира се, тя няма никаква вина за това, беше просто съвпадение. Това споделя в интервю пред столичен вестник скандалният писател Калин Терзийски. Участието му в риалити формата "Фермата" се превърна в алкохолно фиаско.

"Не пия, както преди година, когато изненадващо се завърна болестта ми. Сега съм добре - сипвам само червено вино, и то понякога. Човек с циклоидно настроение съм, особено в студените месеци се случва да се депресирам, да не ми се работи, не ми се среща с хора... Друг път съм приповдигнат, отворен за всичко и всеки. В такова време е най-хубаво човек да е около печката с чаша вино, с книжка в ръка и да не се тормози за глупости", разсъждава писателят.

Терзийски разказва, че след приключването на "Фермата" е пътувал до Германия и Швейцария: "В Цюрих и Мюнхен акцентът бе върху книгата ми "Лудост", но представих най-вече себе си като автор. След професионалните си ангажименти се разходих в доста криминални зони, на фона на които Лъвов мост и бежанците в София изглеждат като песен. Една проститутка ми открадна от джоба 400 евро, докато преминавам по тяхната улица".

Писателят разсъждава и върху делничното битие на българина. "Дразни ме специфичното поведение, характерно за Балканите, в което сме мили, добри и усмихнати към богатите и властните хора, респективно зли, надменни, агресивни, подли към бедните. Българинът прави една непробиваема бариера между себе си околния свят, който смята за непременно враждебен. Дистанцира се, от човек започва да лъха студенина и злина. В по-белите европейски държави поне съществува фалшивата стигма за равенство и равнопоставеност. В България дори лицемерна доброта няма", казав Калин Терзийски.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !