Албена Михова с драматична съдба

Тази събота (27 април) от 17:00 ч. по bTV в студиото на...

Джейкъб Колиър и Мистерията на...

Шесткратният носител на "Грами" ще свири и пее заедно...

Грозни обиди за кандидатката ни на Мис Вселена

отпечатай новината

20.01.2017 10:06 | Видян 4738 пъти

Грозни обиди за кандидатката ни на Мис Вселена

Грозен скандал е на път да провали българката Виолина Анчева на финала на втория най-престижен конкурс за красота в света "Мис Вселена". Чаровната ни кандидатка вече е във Филипините, но и дотам достига женската злоба и завистта на конкурентките й у нас, пише столичен ежедневник.
На официалните страници на Виолина в социалните мрежи заваляха грозни коментари за пропорциите и външния вид на родната кандидатка. Това жестоко нарани Виви, която бе принудена да отговори на удара. Виолина признава, че не влиза в идеалните мерки на миска, но разчита на естествената си красота и се гордее с тялото си.

"Да отговоря на коментарите, че съм дебела, голяма и т.н. - знам, че моите мерки са над 90/60/90. Теглото ми е 60 кг при 1,73 височина. Но знаете ли - това ми харесва. Обичам тялото си каквото е и мисля, че е секси по този начин. Тук съм на конкурса „Мис Вселена“ и чувствам, че мога да бъда модел за подражание на всички хора, които не са уверени в начина, по който изглеждат. На високи токчета или спортни обувки, с вечерно облекло или спортен костюм, ние сме хора! Няма идеални. Ние сме прекрасни такива, каквито сме! Не е важно какво носиш или какво е теглото ти. Важно е как се чувстваш! Обичай себе си и уважавай другите!"

Виолина се класира за "Мис Вселена", след като първоначално участва в конкурса "Мис Национален отбор", организиран от бившата Мис Вселена България Магдалина Вълчанова. В крайна сметка избирането на спортни талисмани се провали, след като БНТ отказа да излъчи пряко шоуто заради писмо от "възмутени граждани" и Виолина бе избрана при закрити врати за представител на България на „Мис Вселена“.

продължи >>

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !