Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Дъщерята на Мейзер избухна: Мама не е убийца!

отпечатай новината

20.01.2017 10:16 | Видян 2353 пъти

Дъщерята на Мейзер избухна: Мама не е убийца!

"Мама не е убиец!" - това сподели ексклузивно дъщерята на Анита Мейзер - Джули, пише ПИК. Наследничката на популярната сексбомба избягва да говори с медии след смъртта на нейния доведен баща Николай. Причината за това е жестокият натиск, който се оказва срещу популярната дама.

"Моята майка е невинна - добави още красивата Джули. - Убедена съм в това. Тя обичаше много своя съпруг. Най-големият проблем в цялото дело и в шума около него е известността на мама. Тя е популярна и медийна личност. При подобни случаи съдиите могат да се повлияят." Анита получи 3 години на първа инстанция.

Джули категорично отрича лансираните мотиви за планираното убийство. Според сестрата на Николай - Милена, причината за бруталното посегателство е финансова. По време на делото във Варненския окръжен съд следствието така и не успя да докаже нещо подобно.

"Не е възможно мама да убие човека, когото обича - аргументира се Джули. - Тя не е способна да му навреди. Пределно ясно е на всички, че няма как 50-килограмов човек да направи нещо подобно на Николай. За жалост мама е добра и наивна. Мислеше си, че когато каже всичко, което знае, ще се разбере истината. Тя е страхотна душа и много наивна. Нейната цел е била да покаже на всички какво точно се е случило. Опита се да помогне на следствието. Когато си искрен в подобни случаи, това може да изиграе лоша шега. Ако беше извършила подобно ужасно нещо, щеше да мълчи."

Джули се опитва да окуражава и да поддържа своята майка, която в момента е в Сливенския затвор. "Надявам се всичко да се оправи - разказа щерката. - Защо никой не отчита, че мама е загубила човек. Представете си какво й е на нея. Те бяха доста време заедно с Николай и са прекарали много хубави моменти."

52-годишната Мейзер ще се опита да се бори на втора инстанция. Роднините на Николай също искат по-голяма присъда от 3-годишната. Сексбомбата се надяваше да бъде пусната условно. Това не се случи, след като Анита се опитала да подкупи разследващ полицай със сумата 30 000 евро.

Джули и нейната майка са били изключително близки. По време на убийството на Николай, което стана на 13 август, дъщерята беше в Гърция на почивка. Щерката е рожба на Мейзер от нейния първи брак. Бащата умира от инфаркт, а Анита с тийнейджърката заминават за Америка през 2008-а. Чаровната Джули завършва училище, а след това и университет. Тя живее в Лас Вегас, но след убийството през миналото лято се върна в България, за да бъде опора на своята майка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !