Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Снимка на бг фотографка краси корица на Нора Робъртс

отпечатай новината

20.01.2017 12:49 | Видян 1418 пъти

Снимка на бг фотографка краси корица на Нора Робъртс

Снимка на старозагорската фотографка Евдокия Георгиева е на корицата на новата книга на световноизвестната писателка Нора Робъртс в Германия, съобщи NOVA. От издателството "Харпър Колинс" са харесали сред хиляди фотоси снимката на Евдокия, качена в сайт за продажба на кадри. Тя е правена в поля край Чирпан.

40-годишната старозагорка, икономист по професия, се занимава любителски с фотография от 2009 г. През юли миналата година нейна снимка е сред отличените на Международния фотографски салон Варна 2016, пише vesti.

"Започнах да снимам заради големия си син. Исках да запазя спомените. Но в крайна сметка моята страст са макро снимките и пейзажите, както и натюрмортът. Когато имам човек в кадрите, най-често не знам какво да го правя", каза Георгиева.

Освен корицата на новата книга на Робъртс, нейна снимка вече е на корицата на френски роман от поредицата "Арлекин". Американската писателка от ирландски произход Нора Робъртс е една от най-успешните съвременни автори. Книгите й са продадени в над 400 милиона копия по света.През 2007 г. списание "Тайм" я избра за една от 100-те най-влиятелни личности в света.

Романът "Да на любовта" ще излезе от печат на 11 септември.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !