Понякога Бог разбива сърцето ти, за...

Понякога Бог разбива сърцето ти, за да спаси душата ти.

Златните момчета идват в Зала 1 на НДК

Събитието ще се състои на 21. Март (четвъртък) от 20:00...

Мелания с хибриден тоалет на церемонията по встъпване на Тръмп

отпечатай новината

21.01.2017 15:10 | Видян 4872 пъти

Мелания с хибриден тоалет на церемонията по встъпване на Тръмп

Първата дама Мелания Тръмп беше ослепителна на церемонията по встъпване в длъжност на новия президент на САЩ Доналд Тръмп, коментира "24 часа". Тя бе облечена в "хибриден" тоалет - съчетание между рокля и манто, което плътно очертаваше прекрасната й фигура. Дрехата бе в цвят "серенити", което се превежда като синева и е много светло гълъбово синьо. В същия цвят са обувките и ръкавиците й. Моделът е на дизайнера Ралф Лорън.

Вижте новата първа дама на САЩ в нашата ГАЛЕРИЯ!!! 

Той е нюйоркчанин, емблема на американската мода и човекът, който въведе т.нар. "преп стайл". Според "Дейли мейл" тоалетът на Мелания подсказвал, че тя копира Джаки Кенеди. Ето как вестникът описа облеклото на първата дама: Моделът на Лорън бе кашмирена рокля с две лица с полуполо, която се носи под къс жакет със смела яка. Тоалетът се довършваше от чифт обувки на високи токове и ръкавици до рамото в същия нюанс на синьото.

Тоалетът и ръкавиците на Мелания, а също и бледият цвят създаваха силует, който ясно показваше, че тя копира Джаки Кенеди. Говорителят на Мелания заяви, че тя специално е избрала за историческото събитие тоалет на американския дизайнер, който промени американската мода. Тя беше с гащеризон на Ралф Лорън при изборната победа. Единственото бижу по нея бяха доста големи квадратни диамантени обеци и клъч, който почти не се забеляза. Въпреки дългата церемония и дъжда тя запази безупречния си вид до следобеда.

снимки: Ройтерс

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !