Ето го зетя на Стоичков

Новият зет на футболната легенда Христо Стоичков е...

Родни звезди се страхуват от коклюша...

Не крийте, че не ваксинирате децата си!, призовава...

Голите снимки на директора са 100% автентични

отпечатай новината

23.01.2017 12:10 | Видян 1689 пъти

Голите снимки на директора са 100% автентични

Изцепката с голите фотоси на директора на столичното 51 СОУ "Елисавета Багряна" Асен Александров успешно беяе заметена под килима. Миналата седмица всички медии тиражираха абсолютната лъжа, че "експертизата е установила, че публикуваните снимки са фалшиви". Такова нещо няма, напротив - кадрите са абсолютно истински, пише Таблоид. Операцията с изчистването на името на Асен Александров стана с активната помощ на прокуратурата, която се самосезира и започна проверка как фотосите са попаднали в медиите. Проверката обаче не е имала за цел да изяснява дали те са автентични, или фалшификат, става ясно от съобщението на прокуратурата!

От прессъобщението: "В хода на проверката са събрани писмени обяснения и две експертни справки. Представител на жълт вестник, публикувал снимката, твърдял, че непознат му я донесъл на хартия. Затова и прокуратурата не може да прецени дали фотосите са истински."

Представителят на "жълт вестник" всъщност е представител на в. Таблоид, който предоставил на две спец-ченгета от ГДБОП наличните в редакцията им три ХХL кадъра не на хартия, както лъжливо твърди държавното обвинение, а на цифров носител - DVD диск. Остава загадка защо на скандалните фотоси, с които разполага ГДБОП от петък,  не е направена експертиза, за да докажат дали са истински или колаж.

Преди да публикува въпросните снимки, в. Таблоид им направил подробна техническа експертиза. Проверката установила, че снимките са истински.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !