Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Звездна майка стана супермодел на 68

отпечатай новината

24.01.2017 09:58 | Видян 1393 пъти

Звездна майка стана супермодел на 68

Майката на Илон Мъск Мей прави кариера като модел на 68-годишна възраст и ще дефилира на Седмица на модата в Ню Йорк, пише в. "Дейли мейл". Тя ще излезе на модния подиум наред с доста по-млади модели, но няма търпение да покаже, че може да си съперничи с тях. Белокосата майка и баба каза, че кариерата ѝ е във възход. Тя е в модния бизнес от 50 години, но е по-търсена като модел сега, отколкото като младолика тийнейджърка.

Вижте как изглежда тя сега в нашата галерия

Бляскави списания, брандове за красота и модни дизайнери се надпреварват да рекламират продуктите си с лицето на Мей, пише vesti. Тя има договор с една от световните агенции за топ модели Ай Ем Джи, в която са бразилският супермодел Жизел Бюндхен и красавиците от "Викторияс сикрет" Миранда Кер и Кандис Суейнпоъл.

Майката на изпълнителния директор на "Тесла Мотърс" наскоро беше на снимки в Маями за фотосесия за италианското сп. "Вог". Вече се появи на корицата на списание "Ел", работи за марките "Ревлон" и "Клиник" и участва в рекламна кампания на самолетната компания "Върджин Атлантик Еъруейс".

Мей Мъск е посланик на компанията за бижута "Сваровски" и модел от нюйоркската и парижката Седмица на модата. Самата Мей призна, че е малко изненадана от интереса към себе си от страна на модния бранш, който по традиция е завладян от младите. Тя каза, че популярността ѝ се е увеличила, когато спряла да крие годините си, след като навършила 60 г.

Помислих си, че вече съм много изморена да боядисвам косата си и ще видя какво има под боята, дори ако не работя никога повече. Така пуснах бялата си коса", каза тя.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !