Уилям наруши мълчанието си за рака на...

Принц Уилям обеща да се "грижи" за принцесата на Уелс,...

Македонци пристигат в Съни бийч с...

Група македонци ще пристигне в хотела в „Съни бийч“ тази...

Джей Ло постави децата си преди Дрейк

отпечатай новината

24.01.2017 11:01 | Видян 2136 пъти

Джей Ло постави децата си преди Дрейк

Въпреки че се радва на романтичната си връзка с Дрейк, Дженифър Лопес показа, че най-важни в живота й остават нейните деца – 8-годишните Ема и Макс, видяха от tialoto.bg. Близнаците са от връзката ѝ с певеца Марк Антъни. 47-годишната латина публикува снимка с тях в Instagram, в която тримата са силно прегърнати. Фотосът бе придружен с надпис: „Oooohhh yeaaaahhhh ... #coconutsandwich #mybabies #LOVE“.

Красавицата напомни на света, че продължава да бъде сред най-горещите звезди със зашеметяваща фигура и пусна още една фотография, където показва тялото си. Именно добрият ѝ външен вид може би дава смелост на звездата да излиза с по-млади от нея мъже. Тя приключи връзка с доста по-младия от нея танцьор Каспър Смарт, а от декември миналата година стана ясно, че се е сближила с Дрейк.

Близък до звездата обяснил пред Daily Mail, че певицата иска да запази романтиката между тях и затова връзката им се основава на забавни и неангажиращи моменти: „Тя знае, че Дрейк е играч и затова действа бавно, без да има натиск върху него“.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !