Разединените звезди в Hell's Kitchen...

Разединеният отбор на Златните в Hell's Kitchen остава в...

Албена Михова с драматична съдба

Тази събота (27 април) от 17:00 ч. по bTV в студиото на...

Кеца пусна промоция за концерта на 14 февруари

отпечатай новината

24.01.2017 13:41 | Видян 995 пъти

Кеца пусна промоция за концерта на 14 февруари

100 броя двойни билета за влюбени на промо цена 70 лева/партер/, ще бъдат в продажба от днес за чутовния концерт на Васил Найденов точно на 14 февруари. Купонът ще бъде в "Рейнбоу Плаза". За събитието тя ще бъде преобразена в черно и златно. 

Късметлийските листчета за концерта ще се предлагат в три ценови категории: балкон, партер и VIP билет, на цени от 30 до 95 лева за седящо място в отделена зона, с включена консумация. Билетите могат да се закупят онлайн и в мрежата на Ивентим от днес и на място в залата.

На 14 февруари 2017, Свети Валентин ще събере за първи път на голяма сцена музикални звезди от две поколения – легендата Васил Найденов и поп дивата Веси Бонева. Изпълнителите подготвят специален лайв за празника на влюбените, под надслов "#I LOVE YOU", с най-красивите, лирични мелодии, посветени на любовта.

Наред с хитове като „Телефонна любов“, „Бързаш няма време“, „Болката отляво“, „Огън от любов“, „Клоунът“, на сцената ще звучат и някои от най-известните световни, любовни мелодии, които ще чуем в нови аранжименти, в изпълнение на талантливите Веси Бонева и Светлин Къслев (саксофон). Елегантна декорация и атрактивно шоу, допълнително ще настроят гостите на честотите на любовта.

 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !