Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Къде Никол Кидман и Изабел Юпер посрещнаха номинациите си за Оскар?

отпечатай новината

25.01.2017 13:57 | Видян 1626 пъти

Къде Никол Кидман и Изабел Юпер посрещнаха номинациите си за Оскар?

Австралийската актриса Никол Кидман и френската й колежка Изабел Юпер гледаха ревюто висша мода лято 2017 на "Армани Приве" в Париж в деня, когато бяха номинирани за награда "Оскар", съобщиха Ройтерс и Франс прес, цитирани от БТА. Пристигайки в театър "Шайо", където беше ревюто, Никол Кидман, която се съревновава за наградата за актриса в поддържаща роля с биографичната драма "Лъв", каза, че това за нея е "невероятна чест". "Най-странното е, че колкото повече остарявам, толкова по-вълнуващо става" - призна Кидман.

В категорията за най-добра актриса в поддържаща роля бяха номинирани също Вайола Дейвис, Наоми Харис, Октейвия Спенсър и Мишел Уилямс, пише 24 часа. Изабел Юпер е номинирана в категорията за най-добра актриса заедно с Рут Нега, Натали Портман, Ема Стоун и Мерил Стрийп. "Безкрайно благодарна съм на Академията" - каза Изабел Юпер пред АФП. Ако Изабел Юпер спечели наградата на 26 февруари, тя ще е третата французойка с "Оскар" след Марион Котияр (2008 г. за "Едит Пиаф: Животът в розово" ) и Симон Синьоре (1959 г. за "Път към висшето общество") . Марион Котияр беше номинирана и за "Два дни, една нощ" през 2015 г.

 Юпер ще е четвърта, ако бъде взета предвид и родената във Франция Клодет Колбер , която спечели "ОСкар" през 1934 г. за "Това се случи една нощ". Никол Кидман и Изабел Юпер изгледаха ревюто на "Армани Приве" от първия ред. Колекцията в азиатски стил предложи копринени тоалети в оранжево, червено и златно с пищни бродерии. Саката бяха с подчертани рамене, като бяха съчетани предимно с черни панталони.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !