Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Николета на косъм от арест в Дубай

отпечатай новината

26.01.2017 12:16 | Видян 2870 пъти

Николета на косъм от арест в Дубай

Николета Лозанова е сътворила скандал с появата си на басейна на 5-звездния хотел небостъргач "Бурж Халифа" в Дубай, научи Уикенд от приятелки на знойната пловдивчанка. Преди седмица водещата на "Папараци" отлетя за Обединените арабски емирства за поредната си съботно-неделна почивка, която замалко обаче да прекара в ареста, а не в шикозния си апартамент на високите етажи.  

След като се настанила в баровския хотел, където цените започват от 500 евро и стигат до 3000 евро за по-луксозните апартаменти, Николета решила да събере тен на 32-градусовата жега край централния басейн. Минути след като се опънала на шезлонга в шатрата, Лозанова била посетена от охраната на комплекса.

Оказало се, че Ни Ло е избрала крайно неуместен бански тоалет за плажа, несъвместим с нормите на шериата. Даденостите на нашенката докарали сърцебиене на стотици плажуващи тузари от цял свят, но силно ядосали местните баровци, които начаса сезирали охраната, която я заплашила с арест. Според закона в Арабските емирства плеймейтката може да изкара до 1 седмица в затвора, ако се появи повторно в такъв неприличен вид.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !