Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Нина Добрев се завръща в Дневниците на вампира

отпечатай новината

27.01.2017 10:24 | Видян 1438 пъти

Нина Добрев се завръща в Дневниците на вампира

Феновете на Нина Добрев вече могат да спят спокойно, тъй като беше официално потвърдено, че актрисата ще се завърне за последния епизод на сериала “Дневниците на вампира”.

Новината идва от самата Нина, която не можа да скрие вълнението си, че отново ще играе в шоуто, което я направи световноизвестна. Звездата от български произход пусна снимка на сценария на финала в своя Instagram, на която ясно се вижда, че това е нейното лично копие. Епизодът ще носи името “I Was Feeling Epic”, а под кадъра Нина написа: “Знам, че е четвъртък, но това не е TBT (“throwback thursday”, бел. ред.).” Хаштаговете пък гласят “Отново на снимачната площадка” и “TVD завинаги”.

След обявлението от страна на Нина, изпълнителните продуценти на “Дневниците на вампира” Джули Плек и Кевин Уилямсън пуснаха изявления относно нейното завръщане. Джули, която също така ще режисира финала, написа: “Развълнувана съм, че ще можем да завършим шоуто по начина, по който винаги сме искали – с Нина обратно, която да ни помогне да се сбогуваме.” Уилямсън пък добави, че заедно с актрисата ще се уверят, че финалът е наистина епичен.

Само преди малко повече от седмица, по време на премиерата на новия й филм “Трите хикса: Обратно в играта”, Добрев беше запитана от журналист дали планира да се върне за края на сериала. Тогава актрисата заяви, че не може да коментира темата, но каза, че може да му се усмихне, след което го дари със заслепяваща усмивка, която не остави съмнение какъв би бил отговорът й.

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !