Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Кустурица научил Белучи да дои крави

отпечатай новината

27.01.2017 14:07 | Видян 2447 пъти

Кустурица научил Белучи да дои крави

Известната италианска актриса Моника Белучи се е научила да дои крави, подготвяйки се за ролята си във филма на Емир Кустурица "На Млечния път" (2016 г.), предадоха агенциите.

Актрисата съобщи този факт в интервю за сръбското издание "Ало". "Емир ме научи да доя крава и се оказа, че това е доста лесна работа", каза 52-годишната звезда Белучи в отговор на въпрос как се е справила с животното, с което участват във филма. Тя сподели също, че при снимките за последния филм на сръбския режисьор е имало много трудности.

"Беше много трудно да се научи сръбския език, а Емир се мъчеше да го направи още по-трудно, тъй като от време на време вмъкваше нови реплики, които аз трябваше да повтарям и да възприемам, докато не ги произнеса както трябва", сподели актрисата.

Не по-лесно било да се снима в студена вода, носеща на гръб ранения си любим, чиято роля играе самият Кустурица. Всичко това било много трудно за Белучи, която признава, че се занимава с пилатес, за да поддържа формата си, но не хаби особено много енергия.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !