Не пуснаха Устата да снима на Радецки

Само за ден песента ,,Jackpot-a или БОТЕВ‘‘ предизвика...

Попътен вятър: Фото на деня

Попътен вятър: Фото на деня

Бащата на Отварачката избягал от ВИС 2

отпечатай новината

27.01.2017 14:27 | Видян 1775 пъти

Бащата на Отварачката избягал от ВИС 2

Фолк певицата Мария отказа да се види с баща си Панайот Киров, докато родителят й бе в България за няколко седмици, пише Уикенд. Между баща и дъщеря тлее 20-годишното неразбирателство заради тиранията, на която Данчо подложил цялото си семейство от първите години на нещастния си брак.

Паметливи съседи на популярното днес семейство споделят, че покойният бос на ВИС-1 Васил Илиев е причината Мария да израсне без бащинско рамо. Заради силовият бос таткото на Мария- Панайот заминава за Америка през 1991 г.

Васил офертира Панайот да започне работа в неговия борчески клуб "Олимп". Бащата на отварачката приема апетитната работа, но само три месеца по-късно изниква проблем: от касата изчезват 50 000 долара. Шефът-Васил Илиев е бесен и приема кражбата като лично посегателство. Обявява награда за главата на виновника.

Тогава приятели от бранша му подхвърлят, че зад удара стои Панайот Киров. Треньорът е предупреден, че ще дойдат за главата му, и той моментално напуска страната. Отива в Турция, след което успява да отлети за Америка и къса както с родината, така и със семейство си.

Днес Панайпт живее в Пенсилвания, тренирайки по борба малки деца. От брака си с американка бащата на Мария има 25-годишен син, с който певицата така и не пожела да се запознае.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !