Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Ашли Греъм защитава целулита си

отпечатай новината

27.01.2017 16:29 | Видян 2140 пъти

Ашли Греъм защитава целулита си

Без съмнение Ашли Греъм не се уморява да прокламира идеята за това, че всяка жена трябва да приема тялото си такова, каквото е – с неговите качества и недостатъци, пише ELLE. Plus size моделът за пореден път излезе с изявление за собственото си тяло и даде пример със себе си – че се приема във всичките си измерения. В профила си в Instagram Ашли публикува снимки на целулита си: „Тренирам. Храня се добре и правя всичко възможно. Обичам тялото си, което ми е дадено. Не се срамувам от целулита по него. И вие не трябва да се срамувате.“ Това е написала моделката към снимката.

Това не е първият път, в който Ашли говори за целулита, който е характерен за всички женски тела. През декември тя се разсъблече в шоуто „America's Next Top Model", за да даде пример на останалите участнички, че не трябва да се страхуват от телата си.

„Имам обемни форми, имам и целулит. И не харесвам хора, които ми казват, че не трябва да се храесвам такава. Ако някоя от вас изпитва срам, просто си спомнете, че аз се съблякох пред вас. Бъдете уверени в себе си“, заяви тогава Ашли.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !