Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Надал: Григор игра невероятно, страхотен мач

отпечатай новината

27.01.2017 17:43 | Видян 2232 пъти

Надал: Григор игра невероятно, страхотен мач

Испанецът Рафаел Надал не скри огромното си задоволство след класирането си за финала при мъжете на Откритото първенство на Австралия по тенис, предаде Фокус. На полуфиналите  бившият №1 в ранглистата Надал води епична битка от 4 часа и 56 минути игра срещу Григор Димитров, за да победи с 6:3, 5:7, 7:6(5), 6:7(4), 6:4.

След като стигна до 21-ия си финал в турнири от Големия шлем в кариерата си Рафаел Надал не спести похвали за своя съперник.Пред Eurosport  той коментира, че след спектакъла, който са направили двамата с Димитров трудно би могло да се коментира каквото и да е.

Испанецът заяви, че Григор Димитров е бил невероятен и се е получил наистина страхотен двубой за радост на феновете. Рафел Надал добави, че е радостен, че е бил част от този двубой. Бившият №1 не пропусна да благодари на публиката за подкрепата.

Испанецът заяви, че е горд, че ще играе на финала в Мелбърн след такъв невероятен мач.
Рафаел Надал каза още, че за него класирането за финала в Мелбърн е много важно след тежкия минал сезон, който е имал. Той добави, че преди няколко месеца и в най-смелите си мечти не е смятал, че може да играе в мача за титлата в Австралия.

За предстоящия финал срещу Роджър Федерер Рафаел Надал заяви, че сега най-важното е да успее да се възстанови максимално до двубоя в неделя.Испанецът отбеляза, че за двамата с Федерер ще бъде истинска привилегия да са на корта във финала след проблемите, които и двамата са имали през миналата кампания.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !