От Кен до Барби: Родриго, който стана...

Родриго, сега известна като Джесика Алвес, е претърпяла...

Ето кои грабнаха статуетките на...

За поредна година на Световния ден на театъра – 27 март,...

Иван и Андрей: "Смени жената" ще е невероятно преживяване за зрителите

отпечатай новината

30.01.2017 11:25 | Видян 4347 пъти

Иван и Андрей:

Месец след старта на кастингите за „Смени жената” изпълнителните продуценти на предаването – Иван и Андрей повдигнаха завесата на шоуто. Превърналият се в световен телевизионен хит риалити формат – бързо набира  популярност и сред родните семейства. След като бе обявявен кастинг за шоуто, редица семейства са изявили желание да бъдат част от най-лудото изживяване, което предстои да завладее ефира на бТВ.

Кои са най-интересните кандидати до този момент?
Сред най-интересните кандидати до момента са многодетно семейство с 9 деца, семейство от Нигерия, което говори перфектен български, семейство от заклети вегетарианци, които от 8 години не са яли месо и семейство, което отглежда 11 кучета. Дамата с най-интересна професия, която е пожелала да смени семейството си - е ядрен физик.

Кое е най-любопитното около кандитатие?
По отношение на месечния доход на едно семейство палитрата също е доста богата. Семейството с най-висок доход, което е изявило желание да се включи в социалния експеримент, е с месечен доход от 15 000лв, а това с най-нисък доход – с едва 240лв.

Каква е идеята на новото тв риалити?
Участниците ще могат да проверят себе си и да проверят моделите на българското семейство в няколко уникални и неповторими дни и за цялото това преживяване ще получат и хонорар. В „Смени жената” две семейства, от крайно различни социални нива и с на пръв поглед несъвместим начин на живот, разменят за една седмица съпругите в тях. За това време жените разменят освен съпрузите си и домовете, децата и начина си на живот. През първите дни новата съпруга трябва да спазва стриктно правилата в дома и ритъма на живот на жената, с която се разменя. Всяка съпруга оставя „упътване”, в което обяснява своята роля в семейството и задълженията, които трябва да извършва. През втората половина, „новите” съпруги налагат своите собствени правила, които новите им семейства трябва да спазват.

продължи >>

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !