Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Николета лапа по €2000 на ден в Дубай

отпечатай новината

30.01.2017 11:37 | Видян 5256 пъти

Николета лапа по €2000 на ден в Дубай

Николета Лозанова заработва като VIP компаньонка в Дубай, тръби най-прясната клюка в Би Ти Ви. енигмата около честите пътувания на водещата на "Папараци" до арабското емирство най-накрая е разкрита от българска стюардеса, която разбрала, че пилот на дубайските авиолинии имал вземане-даване с бившата госпожа Божинова.

Съвсем оправдано след развода си с Валери Божинов Николета се нагърби с няколко работни ангажимента, гарантиращи ѝ прилични месечни доходи, с които да поддържа висок стандарт и да осигурява щастливо детство на дъщеря си Никол. Макар разпознаваемо лице у нас, Лозанова не е световен модел, който може да разчита на десетки фотосесии годишно, за да живее като холивудска звезда. Противно на имиджа ѝ на баровка, Николета приема ангажименти срещу 500-1000 лева.

дори участието ѝ в рекламни кампании на модни гиганти също не е предплатено с тлъсти суми. Заплатата ѝ в Би Ти Ви като водеща на "Папараци" пък е скромните за нея 3000 лева, които не покриват само месечните ѝ разходи за козметика.

От близо 2 години и Лозанова, посредством своя приятелка, си намирала богати мъже, които пътуват до ОАЕ с цел развлечение. Бизнесмените се радвали на огромното разнообразие от екзотични тайландки, млечнобели рускини, префърцунени французойки, класни италианки, както и цветнокожи и мулатки. Официално обаче при уреждането на момиче не става дума за консумация и секс, а единствено за компания и придружител. Дали може да има нещо повече от вечеря и разходка, зависело единствено от нагласата между двамата. Ангажиментите за Николета били изключително благодатни, тъй като освен почивката на топло и насред лукс, за 2 нощувки тя успявала да си докара як кеш.

"Много зависи от момичето, от визията ѝ, тъй като рускините заляха Дубай и в момента обикновените проститутки вземат по 70-100 евро на нощ. Компаньонките от висока класа обаче съвсем спокойно изкарват между 800 и 2000 евро на ден, като отделно кавалерите им поемат и пътните разноски и нощувките в 5-звезден хотел", споделя отлично осведомен източник пред Таблоид.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !