Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Вижте защо в чалга гилдията мразят Преслава

отпечатай новината

01.02.2017 10:27 | Видян 6148 пъти

Вижте защо в чалга гилдията мразят Преслава

В последните години фолкзвезда номер 1 в България започна да губи от приближените си. Почти всички фолк певици обърнаха гръб на Преслава. Ето и причините за това:

Анелия и Камелия спряха да комуникират с Преслава още преди няколко години. Анелия спазваше добрия тон и дори направи успешен дует с добричлийката, докато Камелия я заклейми несправедливо като лансираната любимка на боса на фирмата. Ками дори обвини Преслава, че има проблеми с гласа и вече не пее като едно време. Анелия се отдалечи от бившата си приятелка по сходни причини. Награди и по- скоро липсата на обективното им раздаване, тласна изпълнителката на хита „Проба- грешка“ към противниковия лагер и завинаги затвори вратите към Преслава, разказват клюкари.

Галена до последно беше най- близкият човек на Преси. Подкрепяше я и не спираше да разказва за времето, когато двете са живеели заедно в началото на кариерите си и колко много се обичали. В началото на миналата година обаче, след като добричлийката за пореден път грабна приза „Певица на годината“ и дори не се смути от освиркванията на хората, накара Търновската принцеса да се откаже завинаги от приятелството им. От тогава двете се подминават като пътни знаци на общи събития на фирмата.

Враждата и с Емилия и Алисия произхожда от общ мъж, шушукат запознати. Преслава имала кратка авантюра с Коко Динев, а пък Алисия и открадна Бирмата. Двете чалга диви изпитват непоносимост към колежката си.

продължи >>

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !