Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Посланикът на Израел говори за...

Горещ коментар за ескалацията на напрежението между Иран...

Маги Желязкова втрещи феновете си

отпечатай новината

01.02.2017 10:42 | Видян 2714 пъти

Маги Желязкова втрещи феновете си

Маги Желязкова се носи на крилете на любовта! След 13-годишния си брак с Боби Манекена, моделката залюби по-младия Жоро Костадинов, познат от риалити формата „Сървайвър“.

Георги е спортна натура и Маги се старае всячески да е в тон с новия мъж в живота си. Тя не спира да залива последователите си в социалните мрежи със снимки от фитнеса или просто от спалнята.

Безспорно Желязкова изглежда добре, макар и да не е първа младост, като явно полага жестоки грижи, за да е перфектна. Единствено бившата миска знае на какви лишения се подлага всеки ден, пише Blife. Последният фотос, който носителката на короната Мисис България публикува обаче леко смути феновете й и предизвика противоречиви коментари. На кадъра Маги наистина изглежда чудесно, вероятно благодарение на фотошопа, който е смалил талията й до границата с разумните пропорции. Силиконови цици, напомпани устни, небрежна коса... До тук добре! Но тези баджаци – бухнали козунаци! Те развалят цялата хармония в нагласената картинка. „Рано е за Великден“, коментират снимката зевзеци.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !