Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Иво Аръков крие гангстерско минало

отпечатай новината

02.02.2017 11:04 | Видян 1780 пъти

Иво Аръков крие гангстерско минало

Актьорът Иво Аръков, който за известен период от време бе кандидат-зет на футболната легенда Христо Стоичков, крие тъмно минало. Настоящият екранен партньор на Радост Драганова в "Мармалад" има сериозен опит в екшъните, които сме гледали само на голям екран. На 13 години Иво заминава с родителите си в Русия. Аръков по цял ден обикалял Ростов на Дон и нямал проблеми с намирането на приятели.

Попаднал обаче на опасна компания, която го въвлякла в сериозни перипетии, които едва не коствали живота му. Като част от гангстерска група той водел войни и редовно участвал в преследвания с коли, включително вадене на ножове и пистолети. Тогава още Иво не си е давал сметка колко му харесва този живот и бил много разочарован, когато родителите му решили да се върнат в България.

Свикнал с опасностите, Аръков се опитал да ги пренесе и у нас. Тук го хващат по време на грабеж, но му се разминава, защото престъплението не било тежко, твърди седмичник. След като се радели с голямата дъщеря на Камата - Мика Стоичкова, Иво Аръков бе нападнат и пребит от двама непознати с метални тръби в столичния квартал "Манастирски ливади", като и до днес не е ясно кой е има зъб на актьора.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !