Първо правило на българската...

Първо правило на българската политика: едно е да не...

Шеф Виктор Ангелов напусна Hell's...

Шеф Виктор Ангелов напусна Hell’s Kitchen....

Бионсе чупи рекорди с бременността си

отпечатай новината

02.02.2017 13:02 | Видян 1427 пъти

Бионсе чупи рекорди с бременността си

Еуфорията покрай бременността на Бионсе става все по-голяма и ето, че тя вече счупи рекорд по популярност, пише tialoto. На 1 февруари дивата взриви мрежата със свое селфи, на което е оголила огромен корем.

„Невероятно благодарни сме, че семейството ни ще се увеличи с още два члена, благодарим ви за добрите пожелания. Семейство Картър“, написа певицата. Само за секунди снимката получи десетки хиляди лайка, а часове по-късно счупи рекорд за най-харесваната снимка в социалната мрежа! Близки до певицата разкриха, че тя неслучайно е избрала точно този ден да сподели щастливата новина. На 12 февруари са наградите „Грами“, на които тя ще бъде сред гост изпълнителите и номинираните.

„Тя искаше да разкрие новината преди наградите Грами, тъй като тогава вече всички щяха да разберат. Нямаше как да повтори сценария от първата си бременност, която разкри на наградите на MTV през 2011. Тя не иска нищо да засенчи изпълнението ѝ и победата ѝ“, обясни приятелка на звездата пред Us Weekly. „И двамата с Джей Зи са на седмото небе от щастие. Опитваха от доста време да имат деца и сега близнаците надминаха очакванията им. Да не говорим, че Блу е много развълнувана, че ще бъде кака“, добави информаторът.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !