Определиха “Съседите” за най-голямото...

“Най-голямото откритие беше малък павилион, на брега...

Ясни са финалистите в конкурса Пролет`24

Известни са финалистите в Конкурса за нова българска...

БНТ, що за безсрамие да рекламирате бира чрез сериал с името и историята й

отпечатай новината

03.02.2017 11:40 | Видян 2316 пъти | Гласували 1

БНТ, що за безсрамие да рекламирате бира чрез сериал с името и историята й

БНТ, която се издържа от данъкоплатеца със 70 милиона лв. годишно, без да броим допълнителните субсидии от държавата по еврофондовете и изборите, най-нагло излъчва реклама на бира. Тя обаче е маскирана като сериал. Осигурява я от всички вестници и сайтове, където се публикува нейната програма, през видеоанонсите в собствените си канали, до самото излъчване на филма в праймтайма. Поредицата носи наименованието на бирата и разказва историята на създателя, откъдето идва въпросното название. Що за наглост е това? Къде е СЕМ да си каже тежката дума? Колко пари е взел някой, за да сложи изобщо в програмната схема откровено рекламната продукция?

На нас въпросната марка бира ни е любима, но това не значи, че сме глупаци, след като хем ни вземат пари от джоба – от нашите данъци, за да издържат БНТ, хем ни се подиграват, като си осигуряват корупция, за да ни промиват мозъците. С бира...

И, накрая, след като вече 8-и месец мина след законния край на втория мандат на Вяра Анкова, докога тя ще заема поста генерален директор на БНТ? Доживот ли?

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !