Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Матю Макконъхи: Трябва да приемем Тръмп

отпечатай новината

03.02.2017 17:11 | Видян 4908 пъти

Матю Макконъхи: Трябва да приемем Тръмп

Миналата седмица, дни след като Доналд Тръмп забрани влизането на граждани на 7 мюсюлмански държави да влизат на територията на САЩ, холивудските актьори започнаха да се надпреварват с отрицателни изказвания за американския президент.

Брайън Кранстън, Джулия Луйс-Драйфус, Анджелина Джоли и още много актьори открито обявиха мнението си за забраната, пише cosmopolitan. През това време, телевизия BBC излъчи интервю с Матю Макконъхи. Актьорът даде интересен отговор на въпроса дали не е време народът да престане да критикува Доналд Тръмп.

„Хората вече нямат избор. Той е нашият президент. Време е да го приемем и да си стиснем ръцете, действайки конструктивно с Тръмп през следващите четири години“, каза Макконъхи. Това със сигурност е различна гледна точка от тази на повечето холивудски актьори от най-висок ранг.

Все още не е ясно дали интервюто е било заснето преди или след забраната на Тръмп. (Съпругата на Матю, Камила Алвес е родена и израснала в Бразилия.) По време на изборите, звездата избягваше да говори за политически теми или за кандидатите за президент, но спомена пред сайта The Daily Beast, че има „много мнения“ по тези въпроси.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !