Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Николета пробутала Маги Бадер за Мис Плеймейт

отпечатай новината

04.02.2017 09:07 | Видян 3189 пъти

Николета пробутала Маги Бадер за Мис Плеймейт

Изборът на нова реколта силиконови красавици под лозунга „Мис Плеймейт” мина без изненади и както се очакваше, 24-годишната Маги Бадер беше коронована за най-атрактивна и достойна за въпросната титла, пише ПИК. Оказва се, че брюнетката е имала стабилна подкрепа зад гърба си и тъй като била 100% сигурна в победата, не показа грам емоция по време на самото награждаване. Според информацията, самата Николета Лозанова пробутала Маги за своя наследничка в „Мис Плеймейт”. Именно бившата изгора на Валери Божинов успяла да вкара в сила връзките си и да навие останалите ВИП персони в журито да дадат гласа си за Бадер.

Неслучайно, самата Лозанова се произнесе категорично, че Маги е „новата Николета”. Иначе, взелата се и за водеща силиконка шокира присъстващите на конкурса, тъй като цяла вечер се блещеше пред фотоапартите и камерите, правейки маймунски физиономии. За капак, Ни Ло размаха и среден пръст пред медиите.

Малко след обявяването на победата, останалите претендентки за еротичната титла бяха готови на бунт срещу кункурентката си. Според момичетата, няма как майка с дете, каквато е Маги, да бъде избрана за плеймейтка номер едно у нас, тъй като това противоречи на световните станадарти за млада и атрактивна секс бомба.

За най-ощетена от развоя на събитията се смята Деси Димитрова, която от самото начало грабна овациите на публиката.  Мнозина от присъстващите смятаха, че именно тя ще стане победителка, тъй като освен с пищните си форми, взриви интереса на всички със странното си хоби – отглеждане на калифорнийски червеи.  Накрая  обаче, Деси не успя да се класира дори в челната тройка.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !